25 Eylül 2017 Pazartesi

İnstagram ile Pazartesi #208

instagram kullanıcı adım:serrose
Yoshi'nin kullanıcı adı:yoshijaponbalik
Ablamın kullanıcı adı:sermoon09
Annemin kullanıcı adı:3kizannesi

instagram web üzerinden beni takip etmek isterseniz buyrun bu linke.
  
Hayatımın en zor yolculuklarından biriydi. Hem bedenen hem de ruhen çökmüş durumdaydım.
Sanırım midye yüzünden zehirlenmiştim ve bu aklıma Japonya'ya varınca geldi. Annemin bu fotoğrafı çektiği an mesela hem midem bulanıyor, hem de ağlıyordum. Anneme gidemeyeceğim ben demiştim. Doğru düzgün vedalaşamadık bile. Güvenlikten geçip uçak kapısından geri dönmeyi düşünüyordum. Oradaki güvenlik takipçim çıktı. Eğer okuyorsa o beye de çooook teşekkür ederim.
Onun sayesinde doktor çağırdım uçak kapısına. Gelen doktor iğne yaptı bana ve panik atak geçirdiğimi söyledi.
İzmir-İstanbul uçuşu 50 dakika bana 50 yıl gibi geldi. Ne zaman İstanbul'a indik, ben Sercan'la buluştum. O andan sonrasını hatırlamıyorum.Her şeyimi ona verip, ruh moduna geçtim. Beni kliniğe yatırdı sağolsun. Serumlar yedim, 5 saat uyudum ve uzun uçuşa gidebildim.
Bu arada her yere tekerlekli sandalye ile gittim. Offff ne anlardı!
Allah'ım sen kimseyi sağlığı ile sınama!


Tabii ki geldikten sonra da 1 hafta hasta yattım. Yoshi zehirlenmeler 1 haftada iyileşir dedi ve baaam 1 hafta sonunda çok şükür iyiydim. Erina ile cafeye bile gittik. Videosu da var, kimler izledi?









Türkiye'de apartmandaki çocuklara doğum günümü birlikte kutlayacağız demiştim. Annemden pasta istedim ve parti yaptık birlikte 32 değil de 12'ye giriyormuşum gibiydi ortam.
Onun da videosu vardı :)




  
Bu yakışıklı Arda bunun hikayesini zaten anlattım :) Kısaca kalbimmmm diyeyim siz anlayın.
Söke'de buluşma yapmıştım oraya da geldi. Zaten bu fotoğraf da orada çekildi.
Evet bildiniz onun da videosu var :)

 
Vee Japonya'dayım dün uzun zaman sonra Nagoya İstasyonuna gittim. Özlemişim kalabalığı, geldiğimden beri eve kapandım da :)



Geldiğimden beri yaşadığım başka bir sorunda kitap okuyamıyorum :(
Zorluyorum resmen kendimi. Öyle bir andı ve Tiramisu ısrarla kitapla arama girip, kendini sevdirdi :)
Bencil erkekim benim :)

İşte böyle geçiyordu günler
Sizler nasılsınız?


Güzel bir hafta olsun hepimiz için. İyi düşünelim iyi olsun!
Serinin diğer yazıları için buraya tık tık 

2 yorum:

  1. Çok geçmiş olsun. Ne zorluklar çekmişsin.

    Kitap okuma tıkanıklığı bende genellikle çok çok etkilendiğim bir kitabın ardından gelir. Etkisinden çıkamadığım için bir sonrakine haksızlık ederim, bir türlü içine giremem. Kitap okuma tıkanılığı için benim tedavim genellikle sürükleyici çıtır çerez bir kitap oluyor, ne bileyim Dan Brown ve/veya Harlan Coben gibi yazarlar bir anda damak temizletiyor, yeni kitaba hazırlıyor. Yada hiç bulamazsam romantik bir kitap okuyorum Julia Quinn, Lisa Kleypass hatta Barbra Cartland (çok severim).

    YanıtlaSil
  2. Yazdıklarını " amin'ler,inşallah'lar eşliğinde okudum.Düşündüm düşündüm,keşke elimde olsa da acılarını üzüntülerini dindirebilsem dedim ama olmuyor ne yazık ki.Hepimiz ayrı sınavlardan geçiyoruz ruhlarımızda,yüreklerimizde yara izleri kalarak.Geçecek demiyorum,haddim değil.Sadece adapte olacaksın ve yeniden güleceksin diyebilirim belki...o da belki işte.Sen iyi olmaya gayret et biz dualarımızla yanındayız..şimdilik uzağında,kimbilir belki birgün beraber bir kahve eşliğinde paylaşırız bunları.

    Ha bir de.." geldiğimden beri evdeydim,kalabalığı özlemişim" demişsin ya? Elimde olmadan gülümsedim,sokaklarında kimse gezmeyen videolarını anımsayınca :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül