23 Kasım 2015 Pazartesi

Su:m 37


Ne yapsam cildimi nemli hissedemeyince, evdeki deneme ürünlerinin çekmecesine daldım. Uzun zaman önce Prunusbox'tan çıkmış olan bu set geçti elime. Kullanmayı sürekli erteliyordum ama artık açma zamanı gelmişti.


su:m 37 Exreme Time Control Cream
Öncelikle bu ürünü sevmemek için elimden geleni yapsam da, ne yazık ki ben de cildim de çok sevdi. Sevmek istememe sebebim tabii ki fiyatı :) Benim için çok uçuk bir fiyatı var. Bir gün Kore'ye gitmek nasip olursa orada daha uygunsa fiyatı alırım ama :)


Su:m 37 Secret Programming Essence
Bu üründen önce cilt bakımı düzenimde 'essence' adımı yoktu. Fazladan bir adım gibi gelse de bu ürün ve yukarıdaki krem sayesinde cildim resmen daha nemli ve elastik. Kesinlikte bundan sonra bu adım olmazsa olmazım.


su:m 37 White award Bubble-de mask
Bu ürünü bir kere kullanabildim. Ödüllü bir maskeymiş. Seveni çok ama ben Efsun yüzünden uzun uzadıya kullanıp, fikir edinemedim ne yazık ki!

Kore cilt bakımı konusunda uzman, özellikle bu sene dünyada daha da popüler olmuş durumda. Sizler hangi Kore markalarını kullanıyorsunuz?

Azıcık nostalji? Bu ürünlerin çıktığı kutuda bakalım başka neler varmış? Çenemdeki ben alındığı için dikişli ve pansumanlıydı :)

3 yorum:

  1. anagaspinin güneş kremini kullanmıştım kore menşeyli porselen etkisi yapıyordu ciltte herkes soruyordu ne kullandın diye:)

    YanıtlaSil
  2. Markayı ilk defa duyuyorum. Yavaş yavaş kore ürünleri Türk pazarına girmeye başladı. Sanırım daha ulaşılabilir şekilde oldukça bizde denemeye başlayabileceğiz.

    YanıtlaSil
  3. Missha günlük cilt bakım rutini, etüde house moistfoul collagen cream ile de bitirici yapıyorum. Gerçekten Kore ürünleri çok kaliteli.

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül