23 Kasım 2015 Pazartesi

İnstagram ile Pazartesi #192

instagram kullanıcı adım:serrose
Yoshi'nin kullanıcı adı:yoshijaponbalik
Ablamın kullanıcı adı:sermoon09
Annemin kullanıcı adı:3kizannesi

instagram web üzerinden beni takip etmek isterseniz buyrun bu linke.


    

Geçen hafta büyük ihtimalle yorgunluktan çok şiddetli bir baş ağrısı yaşadım. Yoshi işten gelirken ilaç getirdi de kendime gelebildim. Yoshi Efsun'a anne çok hasta dediği anda, bana tutunup arkamdan sarıldı bu sincap! Mutluluk böyle bir şey işte!


Hamilelik, loğusalık, emzirme ve alt üst olan hormonlar tabii ki kendini en çok saçta belli ettiler. Zaten karışmayı çook seven saçlarım artık düğüm oluyordu. Yoshi'nin izinleri uymadığından kuaföre de gidecemeyince iş başa düştü :) Nasıl mı kestim? E videosu var izlemediniz mi :)




Youtube videolarım için çare arıyorum. Şimdilik Yoshi'nin izin günlerinde onlardan önce uyanıp çekme çalışmaları içerisindeyim. Video çektikten sonra yatağa dönünce yatak keyfi de bonusu :)


Sudoku çözmeyi çok seviyorum. Geçen hafta resmen aşerdiğim için koşup dergisini aldım. Aldım aldım da çözdürmüyorlar ki efendim :)

Dün kayınvalideme giderken 1 saat park kaçamağı yaptık. Açık hava, oksijen pek iyi geldi bize :) Videosu gelecek demedi demeyin :=)

Çakma Hollanda pozumuz :) Gerçeği de olur inşallah bir gün!

 Yeni bir şey deniyorum, bakalım Facebook arkadaşlarımdan kimler okuyor burayı :) Blog yazdığım gün kimin doğum günü ise buradan kutlayacağım :)

Bugün kimler doğmuş bakalım?



İçlerinden bir tek Kezban ile yüzyüze tanışabilme fırsatım oldu, İzmir buluşmamızda :) Hepinizin doğum günü kutlu mutlu olsun! İyi ki doğdunuz :)

5 yorum:

  1. sen var ya sen süpersin süprizlerinde cabası :) çok seviliyosun bil

    YanıtlaSil
  2. Yazılarınızı okumayi cok seviyorum izmirli degilim insallah bir gun yuz yuze de tanisabiliriz arzu onuklu

    YanıtlaSil
  3. Ya maşallah Efsun'a çok tatlı Allah huzurunuzu daim etsin Sergül ablacım

    YanıtlaSil
  4. Ahh bende bir tek benim saniyodum saclari dugum olan kizim 1 hafta sonra 4 aylik olcak sizi begenerek takip ediyorum ve biraryi merak ediyorum ev duzeni saglamada ya da kiziniza uyguladuginiz rutin bir program var mi yani gunluk plan gibi tesekkurler simdiden iyi haftasonlari olsun

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül