20 Eylül 2015 Pazar

Vanilya Club Eylül Kutusu


Türkiye'de olmanın en güzel yanlarından biri de bu kutuları kendim açıyor olmak. Normalde annem ya da ablam açar skype karşısında benim için :)

Önce sistemi anlatmak gerekirse Vanilyaclub sitesine üye oluyorsunuz. Ayda 35 liraya içinde ne olduğunu bilmediğiniz ama sizin doldurduğunuz ankete göre seçilen ürünler gönderiliyor. Lüks markaların 4-5 adet mini boy ürünler çıkıyor kutudan.
Üye olurken SKATO kodunu kullanırsanız, ilk alışverişinizde %10 indirim kazanabilirsiniz.

Bu ay dolu dolu çıktı kutu.

Neden bilmiyorum ama 2 adet Alessandro Hand!Spa el peelingi 50 ml çıktı. El peelinglerini seviyorum. Bu ürünü de merakla kullanacağım.

Ofra Blush CAndy Apple 4g : Çok değişik bir yapısı var bu allığın. Kremsi, kadifemsi. Rengi de hoşuma gitti.

Wella System Professional Repair Mask30 ml: Saç maskesi kullanmayı çok seviyorum. Wella da bu alanda kendini ispatlamış bir marka. Kokusunu çok sevdim, umarım yapısını da severim :)

Alessandro Oje 3410 10 ml: Alessandro ojeleri kaliteli buluyorum. Bu renk tam annemlik olduğu için ona kaptırdım bile :)

Boots Botanics 35 Cinnamon far 2.5 g : Daha önce de çıkmıştı bu farlardan. Bu ablamın olacak bu yüzden :) Fiyat&performans açısından bakılırsa güzel bir far olduğunu düşünüyorum.

LCN törpü: Törpü her eve lazım :)

James Bond 007 1.2 ml erkek parfümü:  Offf böyle kokan erkek parfümlerini çooook seviyorum. Yoshi de beğenirse alabiliriz. O kadar yani :)

Davines Absolute Beautifying Shampoo 12ml: Daha önce de çıkmıştı bu markanın şampuanı. Tam anlamı ile bayılmıştım. O yüzden küçük bile olsa çıkmasına çok sevindim. Zevkle deneyeceğim :)


Lashcare Volume Up Coating mascara: Bu mascarayı denemek istiyordum ama hamile ve emzirenlere önerilmez yazınca kutusunda korktum :(

İçerik fotoğrafını da ekliyorum.

Ve tabii ki bir de video :) İyi seyirler :)

2 yorum:

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül