16 Eylül 2015 Çarşamba

Note Cosmetics


Türkiye'ye geldikten sonra Note Cosmetics'ten mail alınca çok sevindim. Bütün bir sene takip ettiğim blogger arkadaşlarımda görüyordum ürünleri ve çok merak ediyordum. Ürün yollamak istiyoruz dediklerinde, bu kadar şımartılacağımı düşünmemiştim. Ürünleri geldiği günden beri kullanıyorum.

Detox&Protect Foundation Spf 15
Sıcak havalarda fondoten kullanmadığım için denemedim henüz. Ama elimdeki duruşundan anladığım kadarıyla kapatıcılığı yüksek bir ürün. Sanırım ablama kaptırdım. Dün denedi ve bayıldı :)


Note icon oje 533 numara
Note ojeleri, özellikle nude tonları çok merak ediyordum. Bu yüzden oje çıkınca çok sevindim. Kırmızı ojenin performansını sevdiğim için gönül rahatlığı ile diğer renklerine bakabilirim :)


Paketten 2 adet allık çıktı.
Soldan sağa
Luminous Silk Compact Blusher 08 Bronze Show
Mat, toprak tonlarında bir allık. Henüz allık olarak kullanmadım ama far olarak performansını beğendim :)

Terracotta Blusher 01 Pleasure
Parlak bitişli olan bu allık bence tam yazlık. Bronzlaşmış tende çok ama çok güzel duracaktır. Gerçi ben güneş yüzü görememiş olsam da kendimdeki duruşunu da sevdim :)





Long Wearing Lipstick 12 Note Bomb
Bu kadar iddialı rujlar ne yazık ki kullanamıyorum. Ama evde denedim, yapısını sevdim. Bu seriden daha doğal tonlar alıp denemeyi düşünüyorum.



Mattemoist Lipgloss 402 Matkiss

Mat rujların dudağı kuruttuğu gibi bir görüş olsa da bu ruj kesinlikle kurutmuyor. Rengini ve duruşunu çok sevdim. Son videomda bu ruju kullanmıştım ve herkes rengini sordu :) video için buraya tık tık

Hydra Color Lipgloss 11 Babysoft

Sanırım bu ürünü de ablama kaptırdım. Benim de severek kullandığım bir renk ve ürün oldu. Yapış yapış olmayan bir gloss bulmak kolay değil sonuçta.


Deep Black Mascara

Bu rimel ile hala deneme sürüşlerindeyiz. Daha hakkında fikirlerim netleşmedi :) Ama fırçası güzel. Sadece ben daha çok volume veren rimelleri seviyorum. Başka rimellerimle karışık kullanmayı deneyeceğim.

Ve Ultra Black Eyeliner
Bu sene tekrardan eyeliner deneme çalışmalarına başlamayı düşünüyorum. Bu yüzden yeni bir eyeliner alacaktım. Paketten çıkınca derslere geri dönebilirim dedim. İnce ucu ile işimi kolaylaştıracak gibi bir his var içimde.

Note Cosmetics'e ürünler için çok teşekkür ederim :)

Ve bir de video tabii ki :)

4 yorum:

  1. Babysoft lipgloss un rengi çok hoşmuş her ne kadar bana yakışmasa da alırım böyle renkleri sürdüğümde yakışır bana gider belki diye ama cık maalesef :) güle güle kullan Sergül ablacım

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan hepsiii harika görünüyor♥️

    YanıtlaSil
  3. Eyeliner surdukten sonra dökülme yapmıyorsa almayı düşünüyorum

    YanıtlaSil
  4. Maybelinenin bu rimelini alsam mı etkili midir derken sansıma bugun bu fotografınız cıktı karşıma. Yarın hemen almalıyım cok güzel gözüküyor :))

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül