21 Mart 2015 Cumartesi

Wish List



Hani bazen böyle amaçsızsa alışveriş sitelerinde dolaşırsınız ya, kendinize bir 'istek listesi' hazırlarsınız. Ben de öyle bir liste hazırladım. 2009 yılında böyle bir mim dolanıyormuş. Blogda ben de yazmışım. Ama o zaman almazsam gözüm açık gider gibi bir ifade de kullanılmış. Bugünkü listem o kadar iddialı değil :) Almayı düşündüğüm, istediğim, olsa güzel olur dediğim 5 şeyi paylaşmaya karar verdim.

2009 yılında yazdığım 3 madde de tamamlanmış durumda (Allah'a çok şükür) belki bir gün bu 5 liste de tamamlanmış olur :) Secret kitabına inanıyorum. Tabii otur elini kolunu bağla anlamında değil. İstemenin, beklemenin, sabretmenin ve en önemlisi şükretmenin anahtar olduğunu düşünüyorum. Aslında bir de en önemlisi de niyet! Allah herkesin gönlüne göre veriyor.

Neyse başlıyorum. Madde 1

Yıllardır gözüm Marc Jacobs Hillier Hobo Classic Q Bag'lerde. Siyahı ve grisi arasında gider gelir gönlüm. Birkaç kere paramı biriktirip almaya gitmişliğim de var aslında. Ama tam mağazaya gidince kıyamadım parama :) Benim böyle deli huylarım vardır. Siz de yapar mısınız?

Çantanın diğer renklerine buradan bakabilirsiniz tık tık 

Madde 2 : Aslında Zoeva olmak zorunda değil. Göz fırçası seti istiyorum. Özellikle karıştırma fırçası.
Bu set güzel geliyor gözüme ama daha önce hiç Zoeva kullanmadığımdan bilemiyorum.


Madde 3 : Rituals ürünleri. Youtube videolarından gördüğüm sevgili Hatice sayesinde birkaç ürününü kullanmış olduğum marka biraz ulaşılmaz benim için. Feel Unique sitesinde bazı ürünleri mevcut ama aslında çok daha fazla ürünleri var. Hamilelik ve alerjik astım yüzünden çoook uzun süredir burnum tıkalı bu yüzden duşta güçlü kokulu ürünler kullanıyorum. Hatice'nin son hediyesi hamam serisi burnumu açıyor resmen :) O yüzden diğer serilerinde de gözüm var. Ev ürünlerinde de başarılı imiş duyduğum kadarıyla. Bir gün mağazasına gitmek nasip olur inşallah!




Madde 4:  Son günlerde bildiğiniz koku aş eriyorum. Evdeki bütün parfümlerimi topladım bir yere. Her yerime sıktım ve hepsini çok sevmeme rağmen yeni kokular istediğime karar verdim :) İstediklerimden biri de J'adore! Çok para olmasa alırdım ama kıyamıyorum parama :) Birkaç kozmetik sitesinde sepetlerimi parfüm doldurup çıktığım doğrudur. Bir an heyheyler gelip satın al tuşuna bastırabilir :) Hamile psikolojisi der geçeriz n'apalım :)



Madde 5:  Ahhh Soap and Glory duş ve makyaj ürünlerini yine Youtube sayesinde deli merak ediyorum. Kullanmazsam çatlayacağım sandığım el kremini canım Lale sayesinde denedim. Kokusunu çok daha farklı hayal etmiştim, pek benlik değilmiş anladım. Ama yine de scrublarını, kaş ürünlerini ve duş ürünlerini deli merak ediyorum. Bunların sebebi koku aş ermem olabilir :)

İşte böyle! İstek listem (aslında olmasa da olurlar) budur.

Tabii en birinci dileğim sağ salim kızıma kavuşmak, sağlık, huzur ve mutluluk. Sonrasında ise ehliyetime kavuşmak :) Bol bol gezmek (vallahi özledik karı-koca) Kız bir gelsin, biraz büyüsün gezeriz inşallah :)

Eee madem bu bir eski mim sizden de alalım listeleri, gerçek olma ihtimali artar böylece :) Hadi bakalım yazmak isteyen herkesten bu ara listesinde olan 5 ürünü yazmasını istiyorum :)

2009 daki yazım için buraya tık tık 

2 yorum:

  1. Hepsi de çok güzel istekler ve gerçekleştirilebilir cinsten şu çantaya aşık oldum desem yeri siyah alın ama kült renk ne de olsa :) Benim de para biriktirip almaktan caydığım şeylerim var evet anlayabiliyorum :D Hepsi de olur dilerim.

    YanıtlaSil
  2. Sergül abla,biliyorum konuyla alakasız ama,1 Nisan'da Japonya 'da Burger King Whopper kokulu parfüm çıkacakmış,bizimle o parfümle ilgili bildiğin bilgi varsa paylaşır mısın ?

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül