14 Ekim 2014 Salı

Alışverişte Mecburi Değişiklik

Türkiye'deki son haftamda vermiştim bu siparişi. Ben eve dönmeden gelmişler.

Palmer's markasının cocoa butter formula ürünlerini severek kullanıyorum. Çatlaklar için olan bu ürününü de denemek istedim. Pompalı olması büyük avantaj. Ne yazık ki düzenli vücut kremi kullanan biri değilim ama inanın deniyorum :)

Youtuber Zoella 'Beauty Zoella' adında bir güzellik serisi çıkardı. Ben sadece meraktan banyo köpüğü&duş kremini aldım. Fotoğraflarda güzel duruyor ama etiketi yakından çok ucuz buldum.
Ürünü 1 kere kullandım. Kokusu güzel ama kalıcı değil. Sanki azıcık daha kalıcı olsaydı daha güzel olurdu. İçeriğindeki yağlar duşta güzel hissettiriyor. Çok şanslı bu yabancılar yahu :) Kendi adına ürün çıkartmak imrendirici.

Ve son olarak Bio-Oil. Daha önce yüzümdeki sivilce izleri için almıştım. Çok düzenli kullanmamıştım. Annem Japonya'ya gelince o kullanmıştı benden çok. Kalanını karnımda ve bacaklarımda kullandım. İlk şişe bitince bu ikinci şişeyi aldım. İşe yarıyor mu bilmem ama yağ olduğu için kullanımı kolay.

İşte böyle alışveriş sepetini doldururken mecburi değişiklikler yapıyor insan :)


5 yorum:

  1. hamilelikte kullanicaginiz kremi yada yagi sürmek yerine göbegin üzerinden yavasca dök diye söylemisti doktorum ...ovmak masaj yok demisti ...almanyadan sevgiler

    YanıtlaSil
  2. tebrik ediyorum ve bu süreci merakla takip ediyorum :)
    yakın zamanda çok yakın bir arkadaşım doğum yaptı ve bu süreci neredeyse sıfır çatlakla halletti :)
    reçete çokbasit ama oralarda da basit midir bilemiyorum :/
    her banyo sonrası bildiğimiz zeytinyağını bir pamuk yardımıyla sürmek ;) bir de hergün ya da gün aşırı banyo yaparak vücudun nemli olmasını sağlamak ;)
    bir deee özellikle son aylara girdikçe muz yemek bebeğin kilo almasında çok etkili ;)

    YanıtlaSil
  3. Ben de Palmer's krem kullandım ama çatlamadık nokta bile kalmadı vücudumda. Zerre kadar işe yaramadı; umarım sen durumu kurtarırsın:)

    YanıtlaSil
  4. 31 haftalık hamileyim, başından beri mustela krem kullanıyorum buna ilave olarak ilk zamanlar re-gen oil (bio-oil muadili) kullanmıştım şimdi ise mustelanın yağını kullanıyorum çok şükür şimdilik hiç çatlağım yok. Mustela yağı daha çok sevdim.

    YanıtlaSil
  5. alışverişi hangi siteden yaptin ve ne kadar sürede eline ulasti söyler misin sergül abla :) zoella beauty ürünlerinden çook istiyorum

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül