3 Kasım 2013 Pazar

Vanilya Club Ekim Kutusu 2013

Vanilya Club aylık 35 liralık bir servis.Her ay evinize bir kutu kozmetik ürünü geliyor.Deneme boyları ya da tam boy ürünler oluyor.

Kendinizi şaşırtmak ve sevindirmek için sizi  https://www.vanilyaclub.com alalım.

Üye olurken Davetiye Kodu Kısmına SKATO yazarsanız ilk alışverişinizde %10 indirim kazanırsınız.


 Söke'den sevgili arkadaşıım Nagoya'ya geliyorum var mı bir isteğin diye sorunca anneme ufak bir poşet hazırlattım.Bunları da içine koymuş.Tabii ki mutlu oldum.Ozan annemin gönderdiklerine ilavaler yapıp beni çok mutlu etti.
Bu vesile ile Ekim kutusuna da sahip oldum.
Bu ay Boots'un Botanics serisine ağırlık verilmiş.İçinden 5 adet far çıkması beni çok mutlu etmedi açıkçası.Farklı ürünler denemek için abone oldum ben şahsen.Bir markanın 5 farı beni biraz mutsuz etti.
Üstelik farlar kutulu değil.Kendiniz bir palete yerleştirmek zorundasınız.
Ve anladığım kadarı ile farlar mıknatıslı değil.Bu sebeple kendim mıknatıs yapıştırıp bir çözüm bulmaya çalışacağım.

Çıkan ürünler

Boots The Power of Plants Eye Colour (tam boy)
-5 Camomile
-30 Nutmeg
-68 Orchid
-85 Lavender
-105 Chive

Farları henüz denemedim.Sadece 68 Orchid'i elimin üzerine sürdüğümde biraz tozutuyor sanki.Elimin üzerinde oldukça kalıcı gibi duruyor.Kullandıkça yorumları blogda olur.

Boots The Power of Plants Volumising Mascara (tam boy)
Rimel kullanmayı ve değiştirmeyi çok severim.Bunu da severek deneyeceğim.Evet bunu da henüz denemedim.Elimde açık çok rimel var.1 tanesini bitirince yerine bu açılacak.

Fresh Look Anti Wrinkle Day Shield with Shea Butter 
Benim yaşım için uygun olup olmadığını bilmediğimden henüz denemedim.Biraz araştırıp ona göre kullanacağım.Bu tarz ürünleri bu boyutlarda kullanıp anlamak biraz zor bence.Ama poşet deneme ürünlerine göre daha iyi diye düşünüyorum.

Fresh Look Pearl White Lightening Serum
Bu ürün hakkında da en kısa zamanda araştırmamı yapacağım.

Ben üyeliğimi devam ettiriyorum.Vanilya Kutu'dan çıkan ürünleri genelde seviyorum.Umarım daha da güzel ürünler çıkar bundan sonra.

Kendinizi şaşırtmak ve sevindirmek için sizi  https://www.vanilyaclub.com alalım.

Üye olurken Davetiye Kodu Kısmına SKATO yazarsanız ilk alışverişinizde %10 indirim kazanırsınız.

Bugüne kadar gelen vanilya club kutularını okumak için buraya tık tık

7 yorum:

  1. Bende farklı bir firmaya abone olmustum. Bir kaç tam boy ürün yada farklı ürünlere agırlık vermeyince insanın vazgecesi geliyor nitekim öyle de oldu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet kesinlikle haklisin amaclarindan cikiyorlar bir sure sonra

      Sil
  2. ben hem öğrenci hem az bir ücretle çalışan biri olduğumdan mıdır nedir vanilya bana hep pahalı görünmüştür. Ama sanırım kıskanmıyor da değilim gelen ürünleri :)) İnşallah bir gün ben de edineceğim :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Insallah en kisa zamanda diyelim ;)
      Sevgilerimle

      Sil
  3. Meraba sergül ilk üyeliğimi Ekim ayında başlattım bende senden özenerek aynı ürünler banada geldi farlardan bende çok memnun kalmadım ama idare eder yinede artık heyecanla Kasım ayını bekliyorum:) inşaallah güzel ürünler çıkar:)

    YanıtlaSil
  4. Meraba sergül ilk üyeliğimi Ekim ayında başlattım bende senden özenerek aynı ürünler banada geldi farlardan bende çok memnun kalmadım ama idare eder yinede artık heyecanla Kasım ayını bekliyorum:) inşaallah güzel ürünler çıkar:)

    YanıtlaSil
  5. Merana sergül ilk üyeliğimi bende ekin ayında başlattım senin sayende üye oldum Ekim ayında aynı ürünler banada geldi bende farlardan çok memnun olmadım ama artık heyecanla Kasım aynının kutusunu bekliyorum inşaallah Kasım ayında güzel ürünler gelir:))

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül