14 Temmuz 2013 Pazar

Çantamda Neler Var Yine ve Yeniden

Youtube'da yabancıların başlattığı bu seriye bayılıyorum.Hem izlemeyi hem de çekmeyi çok seviyorum.İnsanlar çantalarında neler taşıyor,neyi nasıl kullanıyor bilmek hoşuma gidiyor.
Küçükken de çok merak ederdim teyzelerin,ablaların çantasında ne var diye.En çok da içinden çıkan makyaj malzemelerine içim giderdi.
Benim gibi bu tarz videoları sevenler olduğu gibi gereksiz bulanlar da var.Youtube tam bir video cenneti her şey var.Neyi izlemek istediğine sen karar verirsin ama benim ne çekeceğime sen karar veremezsin.Bu sebeple çantamda ne var videolarının altında denk geldiğim yorumları çok gereksiz buluyorum.
Videonun adı çantamda ne var?Eğer ilgini çekmiyorsa çık git kardeşim.Video sahibi silah zoruyla izlettirmiyor ya!Üstelik böyle bir şeyin varlığını bilmediğin için video sahibine hakaret etme hakkın da yok.
Kendi adıma her gün onlarca çantamda ne var videosu isteği alıyorum.Hatta yeni bir tane ekledikten dakikalar sonra bile yenisi ne zaman gelecek diye soranlar oluyor.Ben zaten çok sık çanta değiştiren biri olarak benim için hiç sorun olmuyor :)

En son fotoğraftaki çantamı kullanmıştım.O gün Yoshi ile buluşmaya gitmiştim.Bakalım neler almışım yanıma.
İyi seyirler :)


Bu arada videoda çantanın modelini bilmediğimi söylemiştim.Biraz araştırınca Maddox Flap olduğunu öğrendim.Bu linkte bulabilirsiniz.



Daha fazla video isterim diyenleri de Youtube kanalıma beklerim :) 300'den fazla videom sizi bekler  :)

Youtube kanalım için buraya tık tık

Keyifli bir pazar olsun :)

-----------------

Bu arada yarın instagram ile Pazartesi 100. yazısı olacak.Bu seri hakkındaki görüşlerinizi yazarsanız beni çok mutlu edersiniz.Yarınki yazıda bu mesajlarınızı da görebilirsiniz :)


6 yorum:

  1. instagram ile Pazartesi yi severek takip ediyorum... gayet yaratıcı bir fikir... umarım hep devam eder... zaten blogunuzda birden fazla başlık var ve böyle olması blogu daha renkli ve daha eğlenceli yapıyor... videolarda cabası... son olarak da şunu eklemeliyim blogger olmanın hakkını veriyorsunuz emeğinize sağlık... nice 100. yazılara :)

    YanıtlaSil
  2. Zaten Twitter'dan ve Youtube'dan sürekli takipçinim ve yeni olan aktiviteleri hiç kaçırmıyorum :) Paylaştığın fotoğrafları da bu seride görüyorum ancak onlarla ilgili değerlendirme yapman ve yorumunu paylaşman,hikayesini anlatman çok hoşuma gidiyor.Ayrıca fotoğraf çekmeyi,çekinmeyi ve fotoğraflara bakmayı seven birisi olarak bu seri tam benlik :)

    YanıtlaSil
  3. İnstagram yazılarını seviyorum. Devam edecek mi peki 100den sonra?
    Videonu/videolarını youtubedan izliyorum. Bunu da izlemiştim çoktan. :)

    YanıtlaSil
  4. Çantamda neler var videolarına bayılıyorum :-) Kırtasiye ile ilgili daha çok video yaparsan da çok mutlu olurum :-) Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Ben cantamda ne vr videolarini izlemiyorum ama cekeni ve izleyenleri mutlu ediyorsa ne guzel.instg serisine bayiliyorum hatta baska bloglarda yapilmaoa baslandi.

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül