9 Ocak 2013 Çarşamba

Lamy'lerin Yeni Yuvası



Eylül ayında Türk Hava Yolları Uçuş kiti yazısını yazmıştım.Okumak için buraya tık tık  Eylül ayında teneke kutu içerisinde vermişlerdi.Ekimde ablam gelmiş ve yine aynı kit verilmişti.Dönüşünde ne yazık ki kırmızı bez çantalara dönüldüğünü söylemişti.

Kasım ayında Türkiye'ye giderken bana da o kırmızı çantadan verdiler.Ben de kız kardeşime verdim.Zira o da benim gibi kalem ve kalem kutusu hastası.

Aralık ayında dönerken elime bu teneke kutuyu tutuşturduklarında gözlerime inanamadım :) Aynı eylül ayı kitinin boyutlarında sadece üzerindeki desen değişmiş.

Olsun benim için hiç mühim değil :) İçerisinde mürekkep olan Lamy'lerimi yerleştirdim içine.Bir süre böyle kullanacağımdır.

Yani çok sevdim ben bu teneke kutu işini :)


7 yorum:

  1. Masking tapelerin güzelleştiremediği birşey yoktur;)

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel yuvaları var onların, sıcacık :)) Kutu çok sevimliymiş ama ya ^^

    YanıtlaSil
  3. cok güzel bende almanyada yasiyorum devamli thy kulaniyorum türkiyeye gidip gelirken kalem kutusunu birak kalem bile veren olmadi :-(
    gülü güle kulan

    YanıtlaSil
  4. merhaba blogunu yeni keşfettim
    Üyenim.
    Benimde moda blogum var
    beklerim=)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  5. yıılarca acaba bende bir tuhaflık var mı diye düşündüm :) ama senin blogunla tanıştıktan sonra içim rahatladı,
    bende kırtasiye alışverişini ve kullanmayı çok seviyorum. sen çok şanlısın , yaşadığın yerde çeşit çok :)))güle güle kullan ...

    YanıtlaSil
  6. Sanırım teneke kutuları Türkiye'den çıkış uçuşlarında veriyorlar, nişanlım Amerika'ya giderken bunun değişik desenlisini vermişlerdi dönüşte ise kırmızı fermuarlı vermişler. Şimdi bende onların ikisi de ama teneke kutuyu değişmem hiçbirine, üzerinde kız kulesi manzarası var :)

    YanıtlaSil
  7. ekim 2013'te de bu teneke kutulardan verdiler. Üstelik üstünde çok güzel bir Kız Kulesi resmi var. Ben de kalem kutusu yaptım:)

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül