27 Ocak 2013 Pazar

Bu Ara



Bu ara bolca okuyorum.Mumumu yakıyorum,içeceğimi alıyorum ve ayaklarımı uzatıp uzun uzun okuyorum.Sonra gece oluyor yatağa gidiyorum.Yatağa gidince başucu kitabımı alıyorum elime gözlerim isyan edene kadar okuyor,okuyorum.Bazen sabahı da ediyorum.
Sanmayın ki kitaplar çok akıcı sadece bir şey arıyorum.Bana bir mesajı olmalı hayatın bu ara.Onu arıyorum.Altını bastıra bastıra çizeceğim satırları arıyorum.

Bakalım ne zaman bulacağım.Bulana kadar devam eder bu tempo.

Siz bu ara ne yapıyorsunuz?


11 yorum:

  1. Ben bu ara yapmam gereken bir şeyi yapmayarak sürekli vicdan azabı çekip bir türlü adım atamıyorum...

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, düzenli takipçinizim okuma aşkınıza cidden hayranım uzun zamandır okuduğum kitapları sizede tavsiye etmek istiyordum belki arayışınıza bir katkım olur Nazan Bekiroğlu-La Sonsuzluk hecesi ve Nar ağacı..La insan doğasını anlamak için Adem ve Havvayı anlamak üzerine yazılmış bir kitap,Nar ağacı ise içine girdiğinizde çıkmak istemeyeceğiniz muhteşem bir yolculuk iyi hissettireceğine eminim sevgiler..Dilek

    YanıtlaSil
  3. Ben çok güzel mesajlar buldum son 3 yılda. Bir tane daha kaldı onu da alırsam evrenden hemen harekete geçeceğim :)

    YanıtlaSil
  4. Ders çalışıyorum ders çalışıyorum ders çalışıyorum :(

    YanıtlaSil
  5. Ben en son Demir Maske'yi bitirdim. Filmini izlemiştim nedense kitabını da okuma isteği duydum. Bir de yarım kalan, bütünleme sınavlarım dolayısıyla, okuyamadığım Peyami Safa'nın Yalnızız kitabı var. Burda kalbimi onlara açtığım gibi bana açan kimse olmadığı için yalnızlık çekiyorum bir de. Gözlemlediğim kadarıyla Kayseri'nin havasından. :)

    YanıtlaSil
  6. Senin yaptığını yapıyorum :) Güzel oluyor..

    YanıtlaSil
  7. Senin yaptığını yapıyorum :) Güzel oluyor..

    YanıtlaSil
  8. Ben de bu ara kitap okumak istiyorum ama olmuyor bütlere çalışmam lazım.. Ona da çalışamıyorum. arada kaldım ikisini de yapamıyorum :)

    YanıtlaSil
  9. onu bende arıyorum.. gittim gecen bütün paramla kendime bi sürü kitap aldım kendime dedim bunları okuyacaksın belki bundadır düşlediklerim ya da cevaplarım..

    YanıtlaSil
  10. senin sayende bir kitap okudum Serrose hemen teşekkür etmek istiyorum son zamanlarda bu kadar etkilendiğimi bir kitaptan hatırlamıyorum , biraz zaman geçsin yeniden okuyacağım "mino'nun siyah gülü"
    senin dediğin gibi altını bastıra bastıra çizdiğim satırları buldum bu kitapta ben alıntılayım " ben bu dünyanın terzilerini sevmiyorum hayatı daraltıyorlar o elbiseleri giymektense çıplak erkek resimleri yaplamyı yeğlerim"
    sevgiler

    YanıtlaSil
  11. Merhaba,yalnız değilsiniz.O mesaj kaygılı hayat bende de var :)

    Kitap okuyarak,tiyatro-sinema-konser-dinleti-müze-sergi v.s -ne çıkarsa karşıma- gezerek o mesajı bulmaya çalışanlardanım ben de :)
    Hayal gücünün gücüne inanırım.Mesajı çok kolay bir iki cümleyle bulacağımızı düşünmüyorum.Kriptolu mesajların belki bir kitap satırında,belki bir replikte,belki bir şarkıın nakaratında ya da ressamın fırçasının ucunda olduğunu düşünüyorum.Belki de mesaj o mesajı ararken bizde iz bırakan ve şartlar ne olursa olsun o anların damağımızda bıraktığı tadın farkına varmak olduğunu düşünüyorum.

    İstanbul'dan sevgiler :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül