14 Ağustos 2012 Salı

Canan Efendigil Karatay ve Didim İmza Günleri


 Didim'e tatile gittiğimizde tesadüfen imza günlerine denk geldik.Benim orada olduğum dönemde tanınmış yazarlardan bir tek Canan Efendigil Karatay'a denk geldim.İlk kitabını D&R'dan almış ve yanımda götürmemiştim tabi ki.İmzalı kitabını istediğim için ikinici kitabını da oradaki satış bölümünden aldım.Ardından hemen sıraya girdim.
İşte burada annem ve ben.Bu kitaplardan umutluyum.Umarım Japonya'da aldığım kilolar bu kitap sayesinde gidecek.Yoksa bende yavaştan mutsuz olma halleri depresyona doğru yelken açmakta.

İşte biri imzalı biri imzasız kitaplarım ve önünde yeşil çay :) Sanmayın ki çok masumum.Yeşil çaydan önce koca bir paket doritos yediğimi bilgilerinize arz ederim.

Yine de dualarınıza 'Allah'ım Sergül sağlıklı bir şekilde zayıflasın' cümlesini eklerseniz bu blogda çok daha mutlu bir Serrose bulursunuz :)

------------------

Yarın yani 14 ağustostaki Antalya buluşmamış için çok heyecanlıyım bakalım neler olacak :)



******************

edit: Canan hanım çok canayakın,güleryüzlü ve ilgiliydi.Sorulan her soruya tek tek cevap verdi.

7 yorum:

  1. Bu mübarek günde duana ben de amin diyorum ,dua edenler Sergül ve mehtap deseler ben de çok mutlu olurum hani:D

    YanıtlaSil
  2. Bu kitaplarla yeşil çay çok uyumlu olmus Sergülcüm, ben de okudum ilk kitabı birkaç temel prensip hep aklımda...

    YanıtlaSil
  3. Allahım, umarım sağlıklı bir şekilde zayıflar, eski görüntüme geri dönerim ve sonra da 'Allahım lütfen Serrose de sağlıklı bir şekilde zayıflasın'diye dua ederim :)

    ee, önce Can, sonra canan :)

    YanıtlaSil
  4. sevdiğim birisi canan hanım kitabınıda çok beğendim ..ben tatbik edemiyorum umarım sen edersin ..inşallah zayıflarsın ...

    YanıtlaSil
  5. Sergül bende heyecanlıydım ama oğlumun ateşi var gelemiyorum :( seninle tanışmayı çok istiyordum...

    YanıtlaSil
  6. Serrose seni çok seviyorum sakın söyleyeceklerimi üzerine alınma. Lafım kesinlikle sana değil. Böyle insanların mesleğime burnunu sokmasından haz etmiyorum. İnsanların bu insanın kim olduğuna bakmazsızın söylediği her şeyi dinlemeleri ayrı bir merak konusu zaten. Nasıl olur da "Diyetisyen" olmayan uyduruk birkaç kurs bitiren insanlara güvenip sağlıklarını tehlikeye atarlar? Tıp Fakültesinden mezun olanlar DİYETİSYEN DEĞİLDİR. Bununla ilgili bir eğitim almıyorlar. "Diyetisyen" Beslenme ve Diyetetik lisans programından mezun insanların mesleğidir. Lütfen böyle kendini diyetisyen ilan edip de zırvalayan insanların sözlerine inanmayın. Sağlığınız bu kadar ucuz olamaz.

    YanıtlaSil
  7. Ben bile zayıfladım ki senin yaş itibarıyla metabolizman çok hızlıdır. Sadece kendini şartlandır. Önce beyninde zayıfla yani hayal et, adım adım diyeti beyninde yaşa, sonuçlarını gör. Bu evre bende 1 ay sürdü. Sonra bir gün ben diyete hazırım dedim ve başladım. Aman Allahım kendim bile azmime ve hırsıma şaştım. O ne yürüyüş temposu o ne harfiyen listeyi uygulama öyle. Ben neymişim meğer sanırsın ki Rambo'nun dişi versiyonu:) Ama sonucu aldım. Şimdi kilo koruyorum. İnan abur cuburu kesip mantıklı beslenince ve 30 dakika yürüyüş ile inanılmaz sonuçlar çıkıyor. Bu aralar sıcaklardan yürüyüş yapamadım. Ama tekrar başlayacağım. Sen de bir kilo hedefi koyup hayalinde buna ininceye kadar yapman gerekenleri yaşa. Olacak inan. Önce İNAN...

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül