1 Ağustos 2012 Çarşamba

Ananemdeki Kitaplığım


Ve nihayet kitaplık yazılarımın sonuna gelebildik.Ananemdeki kitaplığım da ne yazık ki eski düzeninde değil.Ama yine de video çekip gösterdim.

Daha önce defalarca yazdım ama yine yazmakta fayda var.İnşallah bir gün Türkiye'de evim olacak ve 1 odasını gönlümce kütüphanem yapabileceğim.Tabi ki kolilerden çıkıp rafları yerleşmesi de benim için büyük bir adım.Sanki artık daha rahat nefes alabiliyorum.

Kitaplar,kitaplarım benim için gerçekten çok önemliler.

Bu vesile ile söylemek isterim ki kitaplarımı takas etmekle ya da satmak ile ilgilenmiyorum.Bazen mailler alıyorum şu kitabını satar mısın diye.

Ne yazık ki böyle bir düşüncem yok benim.

Benim niyetim,hayalim çocuklarıma güzel bir kütüphane devretmek.Yani her şekilde bir kütüphane devredebilirsin ama ben benim geçtiğim satırlardan geçsinler istiyorum.Benim çizdiğim satıra baksınlar,benim kıvırdığım sayfayı düzeltsinler gibi.

Ya da 14 yaşında okuduğum bir İpek Ongun kitabını ona 14 yaşındayken hediye etmek isterim

gibi hayallerim var :)

İnşallah gerçek olur!

Zaten birçok kitabım bana doğum günü hediyesi :) malum liste yapıp herkese dağıttığım için hep kitap alınırdı bana!

Neyse çok dolandırdım lafı buyrun video :)




Okuduğum Kitaplar #1 -Türkiye'deki Kitaplığım yazısı için buraya tık tık


Okuduğum Kitaplar #2 -Türkiye'deki Kitaplığım yazısı için buraya tık tık

8 yorum:

  1. Aynı hayali paylaşıyoruz senile. Ben de bir gün kendime ait bir kütüphane istiyorum. Oğlumla paylaşabileceğim bir kütüphane. İnş. dileğimiz gerçek olur :)

    YanıtlaSil
  2. Dijital kale'yi hatırlıyor musunuz?

    YanıtlaSil
  3. harikasın , postları biraz geç gördüğüm için özür dilerim.Ve kesinlikle benim de oğluma miras bırakacağım tek şey belki de kitaplarım , ya da öyle olmasını istiyorum.Klasikler acayip güzeldir bence eğer fırsatın varsa okumaya başla derim sonra neden geç kaldım diyebilirsin-Not:Yaşını bilmediğimden bu sebepen konuşuyorum ben ilk lise de okumaya başlamıştım şimdi de ara sıra elim gitmiyor değil tabi her yaştaki yorum farklı oluyor ama bu her kitap için geçerli gibi , çok uzun yazdım sevgiyle kal

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel kitaplıkların var ne iyi düşünmüşsün kitaplık yazısı yapmayı. hayallerinde çok güzel bende oğluma kitaplarımı bırakmak isterim umarım okur büyüyünce.

    YanıtlaSil
  5. Dün blogta bayağı bi aradım annenin evindeki kitaplığını. Annen bi kitaplık alıp yerleştirmişti sanırım, yoksa yanlış mı hatırlıyorum? Neden aradın dersen bi an o dolu kitaplığa bakıp gözümü doyurmak istedim:))
    Ve son olarak dünyanın neresinde yaşarsa yaşasın kitaplara benim verdiğim kadar değer veren insanların var olduğunu, düşüncelerinde yanlız olmadığını bilmek çok hoş! İyi ki tanımışım seni:)

    YanıtlaSil
  6. Çocukların çok şanslı olacak gerçekten :) Harika kitapların var videoyu durdurup tek tek baktım şunu sormak istiyorum: Kaç yaşında kitaplık oluşturmaya başladın ? :)

    YanıtlaSil
  7. Bingo!! :)
    Benim de hayalim çocuklarıma bir kitaplık bırakmak. Aynen senin gibi :) Şuanda 'lar' kıvamında değil, sadece minicik bi kızım var 1,5 yaşında ve şimdiden onun bile kendi boyunda bir kitaplığı var ve isteidği kitabı alıp getiyior birlikte okuyoruz.
    Ona çocukluğundan itibaren kitap sevgisini aşılamak ve büyürken ilk gençlik yıllarından itibaren istediği konuda, tarzda bir kitap bulabileceği, yüzlerce kitabın bulunduğu kütüphanesi lan bir evde büyüsün istiyorum.
    Aynen dediğin gibi, benim okurken kıvırdığım sayfaları düzeltsin, aldığım notları okusun, kitaba başlarken yazdığım tarih ve yeri okuyup, altına kendi okuduğu tarihi ve yeri atsın. Kimbilir bir gün üçüncü kuşağımız da o kitabı okur.. Bundan daha güzel bir şey va rmı, yok bana göre en büyük miras kitaptır deidm ve kızım için hazırladığım web sitesine bile zor vakit ayırırken kalktım bir de kitap blogu açtım :)

    http://bendengecenkikayeler.blogspot.com/2012/06/gizli-anlarn-yolcusu-ayse-kulin.html

    YanıtlaSil
  8. ya sergul abla videolarını çok fazla izlemekten özellikkle kırtasiye desenli bantlarını görüyorum ya onlardan bi olsa yaşadığım yerde sevinçten ucucam

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül