19 Eylül 2011 Pazartesi

instagram ile Pazartesi #20


 Geçen pazartesi ilk defa çay seremonisine(sado) gittik.Ben çok keyif aldım.Bir sürü yeni bilgi öğrendim.Video çektik belki editler yayınlarım :)
 Hiç kahve içmeyen beni bile yoldan çıkardı bu starbukcs.Allah'tan bizim şehrimizde yok.Son gözdemiz cassisli kek.Aman Allah'ım çok lezzettli.
 Her sene gününde telefon açan,hediye yollayan kayınvalide bu sene doğum günümü unuttu.13 gün sonra bir paket geldi eve.Mini bir hediye ve zarf içinde mektup bir de harçlık.Git,güzelce kutla doğum gününü demiş.İyi gelin hiç durur mu?Ertesi gün gittiğimiz alışveriş merkezinde son kuruşuna kadar harcadım :)
 İlk defa denk geldim Küçük Prens kitabına tabii ki hemen aldım  Yoshi okusun diye.
 Annemden gene paket geldi.Lamyler,moleskineler,mayalar,pudingler :)Buranın mayasının pek lezzeti yok sevmiyorum fazla.Her sene getiririm yanımda bu sene evde var diye almamıştım meğerse kalmamış.Alo anne hakkımı kullandım.Pudingler bonustan geldi.Moleskine ve lamyler kutlu doğum haftası etkinliğinin devamı .Teşekkürler annee :)
 Bir de yakından bakalım son cicilerime :) Mat siyah ve sarı :)
 Son zamanlarda annemle mektuplaşmaya başladık bu çok hoşuma gidiyor.Gelen mektuba hemen cevap yazmak gerekiyordu.Ben de yazdım.
 Yol üzerinde karşılaştığımız tapınağa benim zorumla gidilir.
 Bir de can dost Seren var mektuplaştığım.2si hazır ve çoktan yola çıktılar.
 Aynı tapınak :)
 Bulutlar olmadan olmaz :)
Dün gece içecek almaya gittiğimizde karşılaştık bu güzelle.Aman o ne öyle buram buram melty caramel.Süper bir şeydi tabii çok tehlikeli :)

Herkese güzel,çok güzel bir hafta diliyorum.

4 yorum:

  1. Bende lamy den baska kalemle yazi yazamam. Tesekkürler sizinde haftaniz güzel gecsin... Ve bide ne güzel kaynanaymis ne kadar sanslisin :) bizde yok öyle bir kaynana...

    YanıtlaSil
  2. Nesliname
    Lamy candir :)
    Tesekkur ederim ;)unutunca boyle oldu yahu :)

    YanıtlaSil
  3. Ay bu Lamy'ler M&Ms gibiler (:
    Bunlar dolma kalem mi?
    Yedek dolma kalem arayışındayım da..

    Son zamanlarda deli gibi dolma kalem kullanıyorum, fransada renkli mürekkep görmüştüm tr'de vardır die almadım, pişman oldum :(

    YanıtlaSil
  4. Cocoberry
    evet oyleler :)
    Evet dolma kalem

    Turkiye`de satiliyor Lamyler renkli murekkepler de tabii :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül