31 Temmuz 2011 Pazar

Tükettim 2


Gururla 3 parça ürünü sunarım.

En sevdiğim saç ürünü Gliss onarıcı sıvı saç kremi saçlarımı tararken can yoldaşım sonunda bitti.Sonunda diyorum çünkü her yerden çıkıyor.O kadar çok almışım ki.

Arko Nem tropik rüya el kremi.Yazın çok fazla el kremi kullanmadığım halde kokusu için bol bol sürdüm ve bitti.Bir daha almam çünkü elimde çok fazla el kremi stoğum var.

Rohto göz damlası.Kızarıklık,göz kuruluğu ve kaşıntı için.Ben gözlük ve lens kullanıcısıyım.Lens kullandığım zaman göz kuruluğu sorunum,gözlük kullandığım zaman ise uzun ve sık kirpiklerim yüzünden kaşınma sorunum oluyor.Her iki durum için can kurtarıcısı bu damlalar oluyor.Çantalarıımda,ceplerimde hep olur.Çok sık kullandığim halde ilk defa yazıyorum sanırım.You tube gurularından sık sık duyarsınız bu damlaları.Özellikle mentollü olanları çok popüler.Ben pek sevmesem de verdikleri his süper.

İşte bir yaz günü 3 ürünü daha bitirmiş olmanın vermiş olduğu haklı gururu yaşıyorum :)

(yeni aldığım saç ürünlerinden ve el kremlerinden hiç bahsetmek istemiyorum)

İmza

Hala Türkiye'de bulunan Serrose

3 yorum:

  1. en güzelini sen yaptım stoktakileri ve bitmesi gerekenleri bir bir elinden çıkaryorsun tebrikler valla

    bu arada bu göz damlasını japonyadan mı aldın yoksa buralarda bulabilirmiyiz?bende şiddetli göz kaşıntısı oluyor doktorun verdiği damlalar pek işe yaramıyor
    sevgiler iyi tatiller

    YanıtlaSil
  2. ben de arko tropikali kullanıyorum, kokusu muhteşem :)

    YanıtlaSil
  3. Bende size katılıyorum. Bitmesi gerekenleri elden çıkarmak en mantıklısı. Bu arada bende sizin gibi gliss yağlı saçlar için kullanıyorum ve çok memnunum. Bu arada benimki de bitmek üzere bende umarım bitirmenin haklı gururunu yaşarım çünkü sırada bir adet de mavi suyum var bitirilmesi gereken...

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül