13 Ağustos 2008 Çarşamba

AYVALIK

Offf iyi mi oldu bu anıları yazma işi bilemedim.Özledim ben yaaa :(( evet ben ordaydım bu maviliğin tam ortasında :(

Bu manavın karşısında meşhur köftesinden yemiştim.Bol zeytinyağlı salatasına ekmeğimi bandırmıştım.

Size saçma gelebilir bu fotolar ama burda manav yok.Sırf kendimi tatmin etmek amacıyla çektim ve koydum.OYYYY karpuzlara bak.:(((Gurbetlik zor yaw ilk tatil sonrası daha da zor geldi sankim .




Bu da Saatli camii.Vikipedia amcam diyor ki;
Saatli Camii, Ayvalık'ta yer alan bir cami. Kesin olmamakla birlikte 1850 dolaylarında Agai İanni Kilisesi olarak Ayvalık'ta inşaa edilmiştir. Cumhuriyetin ilanına müteakip birinci mübadele kapsamında yöreye yerleşen halkın ihtiyaçlarına binaen 1928 yılında camiye dönüştürülmüştür. Camiye dönüştürüldüğü için içinde ikonalar dışındaki her türlü detay aslına uygun olarak görülebilir. İkonaların üzerinin boyanması hariç değişiklik yapılmamıştır.Saatli camii adını çan kulesi üzerindeki saatten almaktadır. Her saat gezilebilir.
Ayvalık'ta eski bir dost ile iyi zaman geçirdim.Olmazsa olmaz tostundan da yedim.Tam gezemedik aslında bir daha gidip tarihi bir gezi yapmam gerek.Bu sefer ki dostla hasretlik gidermekti.
notcuk:Ben annemi özledim :(

5 yorum:

  1. Baw, kasagad-sagad sa iya ubra blog!

    YanıtlaSil
  2. 5 yıllık geç bir mesaj ya da cevap olacak bilemedim hangisi ama videolarınızı uzun zamandır izliyordum ama blogta ilk yazdıklarınızı okumaya geç başladım ve ayvalık diye başlık görünce şaşırdım ayvalıklı olmaktan gurur duyarım ama sevdiğim ve örnek aldığım birileri tarafından bilinip gelinmesinden tuhaf bir duygu hissederim hep bugün bu ayvalıkla ilgili yazınızı okumadan önce ablanızla yaptığınız tag videosunu izledim ve sıla'yı sevdiğinizi duyunca geçen gün sılanın konseri vardı keşke sergül abla da gelseydi hoş olurdu gibi bir şey dedimiştim ama sonradan da belki burayı hiç bilmiyordur diye düşündüm(bunu söyleyince sökeli olduğunuzu bir anlığına unuttum) ama yazıyı görünce çok şaşırdım hem kendi düşüncemi üzerine gelmesine hemde sizin buraya gelmiş olmanıza umarım bir daha gelirseniz sizinle tanışmak isterim biraz saçmaladım galiba ama neyse çok mutlu olun ve kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin.

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül