28 Haziran 2008 Cumartesi

Taze Geldi Bunlar


Japon'yaya gelirken fazla kitap alamadım yanıma yani 10 kitap gelebildi benimle birlikte okundu bitti hepsi.Krizdeydim her gördüğüm kitapevine girip bir umut dolandım ama yok Türkçe kitap yok sözlük var sadece :( derken Türkiye'de iken sık sık alışveriş yaptığım kitapyurduna bir bakınayım derken japonya'ya gönderi yaptıklarını gördüm.İçimde bir korku bir heyecan (ya postada kaybolursa gibi) siparişimi verdim.10 gün sonra kapımda postacı belirdi ve ben kitaplarıma kavuştum. İlk verdiğim siparişteki kitaplardan Portobello cadısını okuyorum şuanda.Ben sevdim akıcı ,güzel yaşam dersleri ,sözleri de var.O bitmek üzere olduğundan 10 gün önce 2. siparişimi verdim ta-dam bugün geldiler.
İkinci siparişimi verirken çok satanlardan etkilendim ve okuyucu yorumların
dan.Sadece Erdal DEMİRKIRAN'ın kitabı uzun zamandır aklımdaydı ama fırsat olmamıştı.Bu ara uyku problemi çektiğimden bir umut aldım bakalım neler olacak?Sabah elime aldım kitabı yarıladım baya akıcı bakalım benim üzerimde de işe yarayacak mı?
Hemen hergün trene biniyorum 20 dk gidiş -geliş 40 dakikam trende geçiyor ve kitap okumak çok iyi geliyor trende.Yukarıda söylediğim gibi Portobello Cadısı var bu ara elimde .Kitap kendine Athena diyen bir kadının yaşam öyküsü.Yazarı PAULO COELHO.Seviyorum ben bu adamı ya :) Daha önce Simyacı,Pıedra ırmağının kıyısında oturdum ağladım,Veronika Ölmek İstiyor Kitaplarını okudum.Aslında Türkiye iken Hac ve Zahir 'i de almıştım okumak nasip olmadı daha.Bu sefer inşallah .ben şimdi gideyim biraz kitap kokusu çekeyim içime ......

2 yorum:

  1. Bu adamı kesinlikel bende seviyorum, benim listemdeki bir kitap. Daha okujma sırası gelmedi. Veronika Ölmek İstiyor'u okumuştum ve çok keyif almıştım.

    YanıtlaSil
  2. Portobello Cadısını ben de okumuştum ve etkileyici olduğunu düşündüm kendimde bazı şeyleri farkederek : )

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül