30 Haziran 2008 Pazartesi

Pasifik Kıyılarında Ben

Bunaldık şehirden ,aldık başımızı vurduk yollara.Her fırsatta derdim denizi özledim.Unutmamış ben plansız attık kendimizi yollara sanırken Japon balığım bilirmiş gidiceğimiz yeri. Bu sahilde yüzülmüyormuş tehlikeli dalgalar çok yüksekti.Ama sörf yapıyorlardı.


Ben deniz kabuğu toplarken habersizce çekmiş resimlerimi Japon balığım.Çok mutlu oldum görünce sürpriz oldu bana da.Attım ayakkbılarımı bir kenara yürüdüm hemen hemen sahil boyunca.


Güneş burda batarken Türkiye'de öğlen oluyordu çok çok sevgilerimi yolladım inşallah varmıştır.


Bu sahile türleri azalmakta olan bu Kırmızı Deniz Kaplumbağaları gelip yumurtalarını bırakıyorlarmış.Korumaya almışlar o bölge kapatılmış.Ağustosta çıkacaklarmış yumurtadan .Gideceğiz inşallah.



Burada da ingilizce bilgi.
Japon balığım iyi ki varsın seni çok seviyorum.

5 yorum:

  1. Japonya ya cok yakin bir ada var duymusmuydun?Sakhalin adasi Rusya'ya bagli bir ada..Bir zamanlar oradaydim 3 ay kaldim..

    YanıtlaSil
  2. yok duymadim
    Kuzey Japonya ile Rusya epey yakinmis hatta Hokkaido'nun Japoncasi Rusca gibiymis :)

    YanıtlaSil
  3. En çok özendiğim şeylerden biridir kimsenin olmadığı bir kumsalda yürümek. hiç nasip olmadı valla, nasip olsun da isterse japonya olsun sorun değil :) blogspot iyi tercihti, tebrik ederim ;)

    YanıtlaSil
  4. gel buyur canim okyanus 30 dakika uzakta sabahtan atariz seni plaja
    aksama gelri aliriz ;)

    YanıtlaSil
  5. hehehe Sergül sitene bayıldım ablacım gercektende ellerine saglık senin sayende bende Japonya yı görüdüm tanıdım ve yasadım.Sen bir tanesin

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül